Ghid de examinare pentru studenti

Reguli generale:

Sa presupunem ca examenul incepe la ora 10.

  1. Pana la ora 9.50 (cu 10 minute inainte de a incepe examenul), studentul incarca pe Impulse in sectiunea Examen ID-ul lui de Skype impreuna cu cele 2 linkuri de https://obs.ninja (video cam + screen). Cand incarca pe Impulse aceste date, va primi (tot pe Impulse) ID-ul de Skype al profesorului supraveghetor.
  2. Intre 9.50 si 10.00 studentul trimite profesorului supraveghetor pe chat-ul privat de Skype poza cu carnetul de student (sau buletin, daca nu are carnet).
  3. Incepand cu ora 10, pe Impulse o sa fie activ link-ul de Examen cu subiectul.
  4. Studentul lucreaza la examen timp de o ora (de la ora 10.00 pana la ora 11.00).
  5. Pana la ora 11.05, studentul trebuie sa trimita pe Skype, pe chat, arhiva zip cu sursele care rezolva problema primita, profesorului supraveghetor. Profesorul supraveghetor confirma primirea arhivei pe chatul de pe Skype. EXAMENUL S-A INCHEIAT.
  6. Incepand cu ora 11.10, studentul isi poate inchide taburile de obs.ninja.
  7. Studentul asteapta pe Skype sa fie sunat de un profesor pentru a evalua rezolvarea examenului. La evaluare, studentul trebuie sa fie in stare sa ii explice profesorului absolut orice din codul sursa pe care l-a scris pentru examen.

Obs: Daca aveti neclaritati privind enuntul problemei, in timpul examenului puteti pune intrebari profesorului supraveghetor pe chat-ul de Skype.