Orar Facultatea de Matematica si Informatica

Anul 2020-2021, Semestrul I

Orarul studentilor (format grafic)
Orarul studentilor (format tabelar)
Orarul cadrelor didactice
Orarul disciplinelor
Orarul salilor
Legenda salilor
Ocuparea salilor

Detalii despre modalitatea concretă de desfășurare online a activităților didactice sunt disponibile în paginile cadrelor didactice. Legăturile spre paginile cadrelor didactice sunt disponibile în paginile departamentelor: Studentii specializarilor in limba germana sunt rugati sa consulte si pagina cadrelor didactice ce predau la linia germana.

Pentru informații despre modul de desfășurare a unor ore de seminar și laborator consultați inclusiv pagina titularului de curs (cadrul didactic care ține cursul).

Codul de acces la Microsoft Teams pentru seminariile de Limba Engleza cu doamna Urian Diana la sectiile Matematica 2, Mate-Info romana 2 si Mate-Info engleza 2 este: vp1p39f

Codul de acces la Microsoft Teams pentru cursul facultativ Psihologia Educatiei cu Eva Kallay de la anul 1 specializarile InfoRo, InfoEn, MateRo, MateInfoRo, MateInfoEn este: 1avfyet
Codul de acces la Team-ul pentru seminar Psihologia Educatiei cu drd. Flavia Medrea este: dsea6b4

Seminarul de Comunicare in IT I cu Master Sisteme Informatice Avansate, an 1 va avea loc Vineri 8.00-9.30. Link Ms Teams aici.
Seminarul de Comunicare in IT III cu Master Sisteme Informatice Avansate, an 2 va avea loc Marti, 8.00-9.30. Link Ms Teams aici.