Recazări în căminele studențești, an univ. 2024-2025

Locuri ramase libere în cămine prin NECAZAREA STUDENTILOR Facultății de Matematică și Informatică repartizați in prima etapa de cazare pentru anul universitar 2024/2025:

  • Căminul 1 Hașdeu: 44 locuri pentru fete (5 locuri/cameră, baie/oficiu comun)
  • Căminul 1 Hașdeu: 16 locuri pentru băieți (5 locuri/cameră, baie/oficiu comun)
  • Căminul 16 Hașdeu: 54 locuri pentru băieți (5 locuri/cameră, baie/oficiu comun)
  • Economica I: 10 locuri pentru fete si băieți (3 locuri/camera, baie in camera, oficiu comun)
  • Economica II: 10 locuri pentru fete si băieți (3 locuri/camera, baie in camera, oficiu comun)
  • Căminul 14 Hașdeu: 3 locuri pentru fete si băieți (2 locuri/camera, baie/oficiu comun)
  • Căminul A3 Hașdeu: 1 locuri pentru fete si băieți (2 locuri/camera, baie/bucătărie in camera)

Important:

Studenții interesați în obținerea unui loc de cazare rămas disponibil, trebuie să completeze formularul și să încarce o cerere pe adresa: https://forms.gle/iVw6HJZ8xABzweuE9 pana in data de 1 octombrie 2024, ora 12,00.

IMPORTANT: La redistribuirea locurilor de cazare se va ține cont doar de cererile trimise pentru redistribuire! Cererile vor fi procesate în ordinea mediilor pe facultate (studenții vor fi ordonați in funcție de medie si forma de finanțare (buget si taxa)). Studenții care nu și-au ocupat locul de cazare în prima etapă și solicită un loc de cazare la redistribuiri, trebuie să prezinte un document justificativ scanat împreuna cu cererea (un singur fișier) de ce nu s-a prezentat în perioada stabilită.

Rezultatele redistribuirilor în căminele studențești pe locurile rămase libere prin necazarea studenților în prima etapa de cazare, vor fi afișate in baza codului UNIC in ACADEMIC INFO in data de 1 octombrie 2024 după orele 19,00, iar cazarea se va putea face începând de miercuri, 2 octombrie 2024, orele 8,00 prin prezentarea direct la căminul repartizat.

Cererea-de-recazare-2024.docx