Anunț cu privire la derularea activităților administrative în anul universitar 2024/2025 pentru studenții din anul I nivel licență

  1. Deschiderea festivă a anului universitar 2024-2025 la Facultatea de Matematică și Informatică va avea loc luni, 30.09.2024, pe specializări.
  2. Studenții anului I de studiu: Candidații declarați admiși la concursul de admitere din sesiunea iulie și septembrie 2024 vor deține calitatea de student începând cu data de 30 septembrie 2024, data înmatriculării. Pentru acces în platforma AcademicInfo, aceștia își vor putea recupera credențialele de acces direct de pe portalul AcademicInfo de la această adresă.
  3. Contractele de studiu cu disciplinele cuprinse în planul de învățământ pentru anul universitar 2024/2025 se completează în aplicația AcademicInfo. Contractele se exportă/listează și se semnează (de mână sau electronic). În perioada 25 septembrie – 30 septembrie 2024 studenții vor putea încărca pe platforma AcademicInfo contractele de studii scanate. Contractele listate în original vor fi aduse la deschiderea festivă în data de 30 septembrie 2024.
  4. Contractele de studii universitare se vor lista și vor fi aduse fizic la deschiderea anului universitar în data de 30 septembrie 2024. Contractele de școlarizare pentru studenții care și-au modificat forma de finanțare sau specializarea vor fi înmânate studenților la deschiderea festivă.
  5. Pentru studenții anului I, carnetul de student se eliberează la deschiderea anului universitar. Studenții care nu au depus la secretariat cele 2 poze solicitate, sunt rugați să aducă 2 poze mărimea (2.5 cm înălțime x 2 cm lățime). Pozele vor fi tăiate la dimensiunea solicitată și vor fi puse într-un plic pe care se va specifica: numele și prenumele, specializarea, limba de predare, anul de studiu, iar pe spatele pozei se scrie numele și prenumele.
  6. Precizări legate de plata taxei de școlarizare pentru toți studenții înmatriculați în anul I:Pentru studenții care sunt înmatriculați pe locuri cu taxă: Taxa de școlarizare de la confirmarea locului prin transferul lor la o alta specializare:

    plățile se vor putea face online în aplicația Academic Info începând cu data de 4 octombrie 2024.Termenele de plată a taxei de școlarizare sunt: rata I – 15 octombrie 2024, rata a II-a – 5 decembrie 2024, rata a III-a 15 martie 2025, rata a IV-a până la data de 5 mai 2025.

  7. Studenții care sunt înmatriculați la 2 specializări concomitent pot beneficia de reducerea taxei de școlarizare. În acest sens, pot depune prin e-mail până în data de 10 octombrie 2024 o cerere la secretara specializării, iar cererea va fi însoțită de adeverința de student de la cealaltă facultate. Adresa la care puteți afla secretara specializării dvs. este: https://www.cs.ubbcluj.ro/despre-facultate/structura/secretariatul-facultatii/.
  8. Pentru toți studenții Facultății de Matematică și Informatică, începând cu data de 1 octombrie 2024 se vor elibera adeverințe de student. Modalitatea de obținere a adeverinței de student este următoarea: Studentul completează toate datele personale și scopul solicitării eliberării adeverinței într-un formular Google Forms, la adresa https://forms.gle/27TdBBb4MHKNKbKK9, după care personalul secretarial va emite adeverința care se trimite scanată la adresa de email indicată de student. În situația în care, un student are nevoie de mai multe adeverințe, se va completa formularul de mai multe ori. Dacă un student are nevoie de adeverința de student în original va specifica acest aspect în formular și o va putea ridica de la Secretariatul facultății în orice zi lucrătoare în intervalul orar 9,00-12,00.
  9. Repartizarea specializărilor pe personalul secretarial este disponibilă la adresa: https://www.cs.ubbcluj.ro/despre-facultate/structura/secretariatul-facultatii/
  10. Cererile pentru acordarea bursei și alte precizări legate de acordarea burselor de performanță, merit, ajutor social și pe caz medical vor fi afișate în perioada următoare.
  11. Orarul pentru desfășurarea activităților didactice în semestrul I al anului universitar 2024/2025 se afișează până cel târziu în data de 28 septembrie 2024, orele 20,00 pe site-ul facultății la adresa: https://www.cs.ubbcluj.ro/.
  12. Activitățile didactice încep în data de 1 octombrie 2024 conform orarului.
  13. Datele de acces pentru Microsoft Teams vor fi disponibile în contul ACADEMIC INFO după data de 26 septembrie 2024.
  14. Repartizarea în căminele studențești este afișată în contul personal de pe Academic Info. Cererile pentru recazări se vor depune electronic în data de 30 septembrie 2024. Urmăriți în acest sens informațiile publicate pe site-ul facultății.
  15. Structura anului universitar 2024/2025 este disponibilă la această adresă.