Qubiz Internship 2024

Descriere:

Technologie: .NET Framework, Angular, React, SQL
Tip internship: full time, 6 săptămâni, la biroul Qubiz Cluj
Perioada programului: 19 august – 27 septembrie 2024
Data-limită de aplicare: 31 Mai 2024

Intră în culisele industriei IT cu Internship-ul Qubiz! Alătură-te echipei noastre pentru o experiență intensivă de 6 saptamani, plină de învățare și colaborare.

Vom începe internshipul cu 2 săptămâni de cursuri intensive, conduse de cei mai experimentați colegi de-ai noștri, care te vor ajuta să îți pui la punct cunoștințele și abilitățile esențiale de care vei avea nevoie în lumea software developmentului.

Următoarele 4 săptămâni îți vei pune cunoștințele în practică lucrând cot la cot cu echipa ta la un proiect real. Mentorii Qubiz îți vor fi alături pe tot parcursul programului ca să te îndrume, să te provoace să privești lucrurile dintr-o perspectivă nouă, să îți răspundă la întrebări, și să vadă dacă și-au găsit în tine următorul coleg!

Pe lângă experiența educațională, internshipul este oportunitatea ta să vezi dacă ți se potrivește cultura și atmosfera de la Qubiz. În timpul internshipului ai ocazia să cunoști echipa noastră, proiectele pe care lucrăm și felul nostru de a fi. Mai mult, vei avea acces la aceleași beneficii de care se bucură echipa Qubiz.

Aplică acum pentru Internship-ul Qubiz și asigură-ți “biletul” la o călătorie plină de învățare, colaborare și experiență practică!

Link: https://hey.qubiz.com/internship/
Contact details: ancuta.biro@qubiz.com