InnovationLabs 2024 – pentru studenții inovatori

Esti fascinat de posibilitatea de a crea aplicații care să aducă inovație în lumea digitală? Ai idei care ar putea transforma industria tech? Poți fi următorul mare dezvoltator de #tech! 🚀

👩‍💻 Participă la #hackathon-ul @Innovation Labs pe 23-24 martie 2024 la Cluj și fă primul pas către realizarea ideii tale! Colaborează cu experți din domeniul tehnologic și de business pentru a-ți dezvolta conceptul.

👀 Câștigă acces la programul de #mentorat Innovation Labs pentru a-ți perfecționa produsul, pregătindu-l pentru prezentarea către investitori sau clienți.

Și partea incitantă a acestei ediții: Early Game Ventures (EGV) pune la bătaie 500.000 de euro investiție pentru una dintre echipele de la Innovation Labs 2024! 💰

Nu contează dacă ești la început cu o idee de aplicație sau produs hardware, ai deja un proiect în dezvoltare; sau o echipă cu care lucrezi deja, hackathon-ul este startul pe care îl cauți.
Înscrie-te acum - let’s #makeitreal!

⏱👇 Înscrierile la Hackathon sunt deschise până pe 18 martie:

https://ye35yotivr1.typeform.com/ClujHack2024?typeform-source=www.google.com

Dacă nu ești convins încă, haide la evenimentul pregătitor IdeaJam din 6 martie, ora 18:00 la ABC Incubator (Strada Constantin Brâncuși nr. 55) unde îți poți defini și găsi o idee sau o echipă 🤝. Avem pizza si premii la final🍕.

👇 Link înscriere IdeaJam:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd2b2Z7osL-Iuzy2BeWHWcmoDTkKms9gRYUTu4zM1tWu19Dtg/viewform

Pentru codul de înscriere gratuită la Hackathon ia legătura cu assis. Ileni Tudor pe email tudor.ileni@ubbcluj.ro sau pe MSTeams.
#ilabsro #transilvaniait #ilabscluj #ilabs2024