Concursul Academia Innova 2.0
Clubul Francofon de Afaceri din Cluj împreună cu USAMV Cluj-Napoca, Agence Universitaire de la Francophonie (AUF), Universitatea Babeş-Bolyai și Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca lansează un apel la proiecte în cadrul concursului Academia Innova. Competiția se desfășoară sub patronajul Academiei Române din Cluj și în parteneriat cu companii și instituții clujene. Ea se adresează tuturor studenților interesați!
Prin participarea la acest concurs aveți oportunitatea de a vă remarca pe piața muncii și de a vă cunoaște viitorul angajator. Pentru fiecare secțiune în parte acordăm certificate de participare și premii. Pe lângă premiile în bani, aveți oportunitatea de a obține un stagiu de practică în cadrul uneia dintre companiile partenere.
Regulament Academia Innova 2.0
Ce este Academia Innova?
Prin acest proiect ne propunem crearea unui context de cooperare intra/interuniversitară pentru identificarea unor soluții inovatoare la o serie de provocări lansate de companii. Competiția este gândită sub forma unor secțiuni tematice din diverse domenii.
Cine poate participa?
Academia Innova se adresează studenților de la Universitatea Tehnică, Universitatea Babeș-Bolyai și Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca.
Care sunt secțiunile ediției 2022-2023?
- IA (INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ)
- Sustenabilitate
- Energie Electrică
- Scurtmetraj
- Sustenabilitate industrială
- Educație augmentată
- IT HARD
Descrierea secțiunilor propuse poate fi consultată prin accesarea platformei competiției cfac.ro
Care sunt criteriile de participare?
Pot participa studenții UTCN, UBB sau USAMV Cluj, înscriși la licență, master sau doctorat.
Ce trebuie să conțină dosarul de participare și care sunt etapele?
Dosarul de participare trebuie să fie redactat în limba franceză, engleză sau română și trebuie să conțină soluția propusă pentru secțiunea aleasă.
Notă: Detalii privind secțiunile propuse ale concursului și, implicit, criteriile de realizare a răspunsurilor/ soluțiilor cerute pot fi consultate în fișele de concurs care pot fi descărcate de la meniul Secțiuni – Detalii concurs.
Pentru înscrierea dosarului în concurs (în format zip sau rar), email: cfac@cfac.ro Data limită de depunere a dosarelor este 15 mai 2023 (ora 23:59).
Care sunt criteriile de jurizare?
Dosarele înscrise în concurs vor fi analizate de către un juriu format din reprezentanții firmelor susținătoare ale secțiunilor propuse. Același juriu va delibera, ulterior, câștigătorii fiecărei secțiuni. Printre criteriile de jurizare se numără originalitatea ideii proiectului, autenticitatea
elementelor utilizate în realizarea proiectului, fezabilitatea proiectului.
Notă : Criteriile de jurizare particulare fiecărei secțiuni pot fi consultate în fișele de concurs. Lucrările vor fi originale. Orice formă de copiere de informații fără indicarea sursei acesteia duce la descalificarea din competiție sau la anularea premiului obținut.
Ce premii vă așteaptă?
Pentru fiecare secțiune în parte, vor fi acordate trei premii, după cum urmează:
Premiul I – 1500 lei
Premiul II – 1000 lei
Premiul III – 700 lei
+ Diplome de participare : acordate tuturor studenților implicați în concurs.
Pentru informații suplimentare, accesați regulamentul de participare.