Innovation Labs 2022 Cluj Hackathon, 12-13 martie (online)

Te lovești frecvent de lipsa unor aplicații care ți-ar face viața mai ușoară? Te entuziasmează ideea de a crea aplicații sau produse care să fie folosite în viața de zi cu zi de mii de oameni? Pare că ai putea deveni un fondator de succes!

Te invităm la Innovation Labs 2022 Cluj Hackathon 🏆, unde vei avea ocazia să iți petreci 2 zile  trăind experiența dezvoltării unui produs tech alături de mentori de top, antreprenori și specialiști în tehnologie și business. Track-urile din acest an sunt: Agriculture, Blockchain, Cybersecurity, Digital Commerce, Digital Health, Industry 4.0, Lifestyle, Retail, Smart City și Sustainability.

Înscrie-te acum la hackathon-ul Innovation Labs din 12-13 martie din Cluj și fă primul pas către a-ți transforma ideea în realitate! Lucrează la dezvoltarea produsului tău cu ajutorul celor mai buni specialiști tehnici sau de business din lumea startup-urilor și din cea a marilor companii.

La finalul hackathon-ului poți câștiga un loc în programul de mentorat Innovation Labs care te va ghida în continuare până vei avea un produs gata de prezentat investitorilor sau primilor clienți.

Însă, dacă nu ai o idee nu-ti face griji, tu adună-ți echipa, iar noi îți venim în ajutor! Poți găsi aici un grup de discuții dedicat pentru formarea echipelor: https://discord.com/invite/A6xWJEb4xj

Grăbește-te, înscrierile mai sunt deschise doar până în 11 martie ora 16:00: https://en.xing-events.com/iLabsHackathonCluj2022.html

Mai multe informații: https://www.facebook.com/events/1631017197237601

Pentru detalii legate de înscriere (gratuita):  Asist. Florentin Bota – florentin.bota@ubbcluj.ro

Vă așteptăm!

Website: www.innovationlabs.ro