Săptămâna Studenților de la Matematică și Informatică (SSMI), ediția a 8-a

Societatea Hermes organizează în acest an cea de-a opta ediție a SSMI, dar de data aceasta în format online, în perioada 12-18 aprilie.

Săptămâna Studenților de la Matematică și Informatică (SSMI) este un eveniment ce reunește toți studenții de la Mate-Info. Anul acesta, dorim să aducem împreună participanți din toată țara, prin pasiunea pentru domeniul ales. Caracterizat prin diversitate, SSMI își propune să răspundă, printr-o suită de workshopuri de interes și activități de socializare, întrebării „ce înseamnă să fii student la mate-info?”.

Ca participant, vei avea ocazia să socializezi cu colegi din toată țara prin intermediul unor variate jocuri de cunoaștere și de societate, sau să îți pui spiritul creativ la încercare prin răspunderea la diverse provocări care te vor ajuta să descoperi asemănările și diferențele dintre tine și ceilalți studenți. Nu va lipsi nici latura „tehnică”, deși activitățile de acest tip vor fi departe de obișnuitul formal, punând matematica și informatica într-o altă lumină și oferindu-ți oportunitatea de a-ți cunoaște profesorii și într-un alt cadru.

Înscrie-te până în 11 aprilie prin accesarea link-ului alăturat! Te așteptăm cu drag! https://forms.gle/MqMXdJCrLojCfwx97