A Brinel számítástechnikai társaság újból meghirdette a „Talent IT” Kiválósági Iskolát

A Brinel Társaság immár harmadik alkalommal szervezi meg a „Talent IT” Kiválósági Iskolát. A 2009-ben elindított „TalentIT” Kiválósági Iskola elnevezésű projekt fővároson kívüli egységes nevelési program, amely elsősorban azon hallgatókat célozza, akik jövőbeni karrierjüket az IT&C területén képzelik el.

A meghirdetett program keretében a részt vevő hallgatóknak lehetősége adódik, hogy hardver- és szoftvermegoldások, integrált kommunikációs megoldások implementálásán és tesztelésén dolgozhassanak. Ugyanakkor részt vehetnek olyan bemutató műhelyeken, ahol a Brinel által kifejlesztett projektek keretében használt új technológiák ismertetése történik. A „TalentIT” Kiválósági Iskola folyamán valamennyi kiválasztott hallgató havi 800 lej értékű ösztöndíjban részesül.

Alapképzésben részt vevő hallgatók, magiszteri hallgatók és doktoranduszok egyaránt jelentkezhetnek. A résztvevők kiválasztása – az iskolai eredmények figyelembevétele mellett –, a következő kritériumok alapján történik: az eltöltött tanulmányi évek alatt milyen projektekben vett részt a hallgató, a meghirdetett programban való részvételének motivációi, valamint egy felvételi interjú. Az érdeklődők beiratkozási űrlapja a következő oldalon érhető el.

Beiratkozási határidő: 2012. március 16.