A 2017–2018-as egyetemi tanévre szóló tanulmányi szerződések kitöltése és a választható tantárgyak felvétele

A következő időszakban az I. és II. éves (alapképzés) és az I. éves (magiszteri képzés) hallgatóknak ki kell választaniuk a 2017–2018-as egyetemi tanévre szóló opcionális tantárgyakat, és ki kell tölteniük a tanulmányi szerződéseket a kötelező tantárgyakkal, az alábbi módszertan szerint:

2017. április 28. – 2017. május 30.: a 2017–2018-as egyetemi tanévre szóló tanulmányi szerződések kitöltésekor (az Academic Info honlapon) a hallgatók kiválaszthatják az opcionális és kötelező tantárgyakat.

  1. 2017. június 7. – 2017. június 9.: a hallgatók választásai alapján a dékáni hivatal eldönti, hogy a választható tantárgyak közül melyiket hirdeti meg a következő egyetemi tanévre. Azok a tantárgyak, amelyekre kevés jelentkező lesz, kikerülnek az AcademicInfo adatbázisából;
  2. 2017. szeptember 1. – 2017. szeptember 15.: újra megnyílik az AcademicInfo alkalmazás, és a meghirdetett választható tantárgyak alapján a hallgatók módosíthatják a tanulmányi szerződéseket, illetve beírhatják azokat a tantárgyakat is, amelyekből adott esetben pótvizsgázniuk kell.

Kérjük a hallgatókat, minél többen töltsék ki a 2017–2018-as egyetemi tanévre szóló  tanulmányi szerződéseket, hogy az opcionális tantárgyak kiválasztása valóban releváns legyen. Pontosítjuk, hogy az opcionális tantárgyak esetében létezik egy felső létszámkorlát (80 személy), és a feliratkozás a tanulmányi szerződések kitöltésének sorrendjében történik.

2017 szeptemberében lehetőség lesz a tanulmányi szerződések módosítására, a hallgatók opciói és az esetleges nyári pótvizsgák függvényében.

Felhívjuk a hallgatók figyelmét arra, hogy a júniusban kitöltött tanulmányi szerződéseket nem kell kinyomtatni. A szerződések nyomtatására, aláírására és leadására szeptemberben kerül majd sor, a második kitöltési időszakot követően.