Burse pentru studenţii clujeni de la facultăţile cu profil real şi tehnic. Etapa a doua a proiectului Collegium. Excelenţă în educaţie!

Burse pentru studenţii clujeni de la facultăţile cu profil real şi tehnic
Etapa a doua a proiectului Collegium. Excelenţă în educaţie!

Cum ar fi dacă ai primi o bursă pentru ideile tale şi în acelaşi timp ai ajuta elevii unei şcoli?

Dezvoltat de Fundaţia Comunitară Cluj (FCC), cu susţinerea financiară a companiei Electrogrup, programul ”Collegium. Excelenţă în educaţie!” susţine instituţiile de învăţământ clujene în dezvoltarea de soluţii tehnice la nevoile lor curente de predare, respectiv sprijină studenţii cu burse şi le oferă ocazia să îşi pună cunoştinţele teoretice în practică.

Astfel, cea de-a doua etapă a programului li se adresează studenţilor de la facultăţile de matematică şi informatică, fizică, automatică şi calculatoare. Dacă te numeri printre ei, poţi primi o bursă – tu sau echipa ta – pentru implementarea proiectelor selectate în prima etapă a programului.

Intră pe http://collegium.fundatiacomunitaracluj.ro/, alege nevoia în soluţionarea căreia vrei să te implici şi ai şansa să primeşti una din cele până la patru burse de câte 4.500 de lei, disponibile pentru tine şi echipa ta.

FCC va acorda un număr de burse egal cu numărul proiectelor şcolilor şi liceelor pe care le va susţine (3-4 din cele selectate în prima etapă a programului).

Grăbiţi-vă! Data-limită pentru depunerea aplicaţiilor studenţilor este miercuri, 31 octombrie.

Pentru detalii suplimentare:


Dana Stoica
Coordonator comunicare FCC
dana.stoica@fundatiacomunitaracluj.ro
M: +40733932558
www.fundatiacomunitaracluj.ro