Olimpiada Naţională de Informatică pentru Studenţi 2014

Olimpiada Naţională de Informatică pentru Studenţi este un concurs dedicat în principal studenţilor şi are ca scop pregătirea acestora pentru concursul ACM-ICPC.

Despre concurs

ONIS 2014 cuprinde 4 runde on-line de calificare şi o rundă finală, on-site ce se va desfăşura la Bucureşti în perioada aprilie – iunie 2014. Formatul va fi similar cu cel de la ACM-ICPC, 9-12 probleme în 5 ore, studenţii putând participa în echipe de 3 membri (de la aceeaşi universitate). Limbajele acceptate în concurs sunt C/C++.

ONIS 2014 se adresează tuturor studenţilor înscrişi la universităţi din România. La acest concurs puteţi participa şi dacă nu sunteţi studenţi, dar nu vă puteţi califica în runda finală. La runda finală vor avea drept de calificare doar echipe care sunt eligibile pentru a participa la Regionala ACM-ICPC din 2014.

Concursul va avea sistem de scoring tip regionala ACM.

Organizatori

Consorţiul Informatică Universitaria compus din Universitatea din Bucureşti, Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, Universitatea de Vest din Timişoara, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi.

Mai multe detalii sunt disponibile aici.