Calendarul examenului de licenţă / disertaţie, sesiunea iulie 2014

Calendarul examenului de licenţă

Perioada de înscriere: 24-26 iunie 2014 la secretariatul facultăţii între orele 9:00-14:00;
Proba 1 – Evaluarea cunoştinţelor fundamentale şi de specialitate, proba scrisă: 30.06.2014;
Proba 2 – Susţinerea lucrării de licenţă: 2-3.07.2014.

Acte necesare la înscriere la examenul de licenţă

  • Cerere tip de înscriere (se ridică de la secretariat);
  • Copie legalizată a certificatului de naştere;
  • Două fotografii tip carte de identitate;
  • Atestat / certificat de competenţă lingvistică (studentul care a absolvit un program în limbi străine nu are nevoie de certificat de competenţă lingvistică pentru înscrierea la examenul de licenţă);
  • Lucrarea de diplomă pe suport electronic – CD – conform instrucţiunilor de realizare a lucrării de diplomă pe pagina web a facultăţii.

Calendarul examenului de disertaţie

Perioada de înscriere: 24-26 iunie 2014 la secretariatul facultăţii între orele 9:00-14:00;
Proba 1 – Susţinerea lucrării de disertaţie: 1.07.2014.

Acte necesare la înscriere la examenul de disertaţie

  • Cerere tip de înscriere (se ridică de la secretariat);
  • Copie legalizată a certificatului de naştere;
  • Două fotografii tip carte de identitate;
  • Lucrarea de disertaţie pe suport electronic – CD – conform instrucţiunilor de realizare a lucrării de disertaţie pe pagina web a facultăţii.

Planificarea examenului de licenţă / disertaţie va fi afişată în data de 28 iunie 2014 pe site-ul facultăţii.

Absolvenţii trebuie să predea lucrarea de licenţă / disertaţie în forma finală, însoţită de abstractul în limba engleză şi 2 CD-uri cu lucrarea şi aplicaţia (dacă este cazul) conducătorului ştiinţific până cel mai târziu la sfârşitul sesiunii de examene din iunie: 20.06.2014.

NOTA: Conducătorii ştiinţifici predau secretarilor de comisii de finalizare a studiilor lucrările candidaţilor, abstractele în limba engleză, CD-urile, şi trimit în format electronic secretarilor de comisii un tabel cu numele absolvenţilor, titlul lucrării în limba de predare si în limba română (dacă este cazul) până la data de 23 iunie 2014 ora 13.00. Secretarul Comisiei examenului de licenţă / disertaţie va preda secretarei specializării până în data de 24 iunie 2014 ora 9.00 tabelul absolvenţilor care au dreptul să se înscrie la examenul de licenţă / disertaţie, separat pe cicluri de studii (nivel licenţă / master), specializării şi linii de studiu. Tabelul cu absolvenţii va avea următorul conţinut:

Nr. crt. Numele şi prenumele absolventului Specializarea Conducătorul lucrării de diplomă / disertaţie Titlul lucrării (în limba de predare si  în limba română) Promoţia